بلاگر کیست ؟
قبل از هرچیز باید بدانیم بلاگر دقیقا چیست و یا به چه معناست. کلمه ی بلاگ یک کلمه انگلیسی و خلاصه شده از کلمه وبلاگ است. بلاگر در لغت به معنای وبلاگ نویس است. یعنی کسی که وبلاگ نویسی می کند. اما در طول زمان معنای بلاگر دستخوش تغییر شده است. امروزه این واژه در میان کاربران اینترنت مفهومی فراتر از یک وبلاگ نویس ساده را به ذهن می رساند. و بلاگر به کسی اطلاق می شود که با کسب شهرت و معروفیت در حرفه ی خود صاحب نظر باشد. به طوری که از دیدگاه خودش و بر اساس تجربه ها، نظریات و سلیقه ی شخصی خودش در مورد موضوعات مختلف اظهار نظر و تولید محتوا می کند و نظرات او مورد قبول مردم است.
به زبان ساده تر بلاگر کسی است که برای تعداد زیادی از افراد الگو باشد. الگو بودن بهترین واژه ای است که می توان در تعریف یک بلاگر به کار برد. یعنی مخاطبانی که وبسایت یا صفحه ی متعلق به فرد بلاگر در اینستاگرام، توئیتر، فیس بوک، یوتیوپ و… را دنبال می کنند، لباسی را می خرند که مورد توجه بلاگر باشد، به مکانی سفر می کنند که بلاگر از رفتن به آن جا راضی بوده باشد، غذایی سفارش می دهند که به مذاق بلاگر خوش آمده باشد! چیزی را دوست دارند که بلاگر دوست داشته است!
انواع بلاگری کدامند؟
حوزه کاری بلاگرها متفاوت است و هر کدام برا اساس توانایی های خود وارد آن حیطه شده اند.
بیوتی بلاگر( beauty blogger)
در زمینه آرایشی و زیبایی و مراقبت از پوست و مو فعالیت می کنند و اکثرا مخاطب آنها خانم ها هستند.
بلاگر غذا و خوراک ( Food Blogger)
بلاگر در زمینه غذا معمولا به رستوران های مختلف سر می زند یا موزش آشپزی را در صفحات خود قرار میدهند.
بلاگر سفر و گردشگری (travel blogger)
تجربیات جذاب گردشگری در طبیعت مانند کوهنوردی و کویرنوردی یا برپایی کمپ و نیز مسافرت به جاهای مختلف دنیا و بازدید از اماکن تاریخی و مکان های تفریحی شهرها تصویر و ویدئو برای مخاطب به اشتراک می گذارد.
بلاگر اقتصادی (Economy Blogger)
کسی است که دغدغه مالی دارد و در زمینه کسب و کار فالیت می کند و مخاطبین آنها افرادی هستند که کسب و کار و امور مالی را دنبال می کنند.
فشن بلاگر (Fashion Blogger)
بلاگر فشن با اشتراک گذاری عکس و ویدئو در زمینه استایل و مد و فشن، لباس و پوشاک فعالیت می کند و با پوشیدن لباس های مختلف و رفتن به لباس فروشی ها و پوشیدن لباس های گوناگون با مخاطب ارتباط برقرار میکند.
بلاگر طنز (Intertainment influencer)
ویدئو های طنز مخاطبین زیادی دارد به همین دلیل بلاگرهای طنز بسیار زیادند. بلاگر طنز باید مهرت طنزپردازی داشته باشد که به آنها به اصطلاح اینفلوئنسر میگویند و معمولا برای تبلیغات در هر کسب و کاری از بلاگرهای طنز استفاده می شود چون مخاطب آنها عامه است و همه اقشار و سلیقه ایی را در بر می گیرد.
بلاگر دکوراسیون (interior blogger)
بلاگر دکوراسیون در زمینه استایل و دکوراسیون داخلی منازل و ادارات فعالیت می کنند و احتمالا ی ک تیم اجرائی برای در یافت سفارش و انجام کار مربوطه در اختیار دارد.
بلاگر گیمر (Video Game Blogger)
بلاگرهای گیمر عاشق بازی های کامپیوتری یا کنسول های خاصی اند به همین دلیل مهارت خاصی در بازی پیدا کرده اند و می توانند آموزش های بازی را برای دیگران به اشتراک بگذارند.
بلاگر تکنولوژی و گجت (Technology Blogger)
نقد و بررسی، آنباکسینگ، اخبار و آموزش تکنیک ها و استفاده از تکنولوژی شرکت در نمایشگاه های دیجتالی اقداماتی هستند که یک بلاگر حیطه تکنولوژی انجام می دهد.
بلاگر لایف استایل(Blogger Lifestyle)
ثبت روزمرگی ها و اشتراک گذاری تجربیات و دانسته های خود کاری است که یک بلاگر لایف استایل انجام می دهد.بلاگر لایف استایل موضوع خاصی را مدنظر ندارد و هدف آن بیشتر انتشار تجربیات شخصی خود و سبک زندگی و پیشامد های آن است .
انواع بلاگرهای دیگری نیز مثل هنری، کشاورزی و گل و گیاه، کتابخوانی، ورزشی و… وجود دارد که هر کدام درحیطه مربوط به خود مشغول به فعالیت هستند.
برای بلاگر شدن باید چه چیز های را در نظر بگیریم
بلاگری هم یک شغل به حساب میآید و همه افراد قرار نیست بلاگر شوند. بنابراین برای بلاگر شدن به یکسری ویژگیها نیاز دارید.
علاقه
به عنوان یک بلاگر باید به موضوعی که درباره آن تولید محتوا میکنید، علاقه داشته باشید. مثلا اگر در حوزه مد و فشن کار میکنید، و یک فشن بلاگر هستید، طبیعتا باید به این موضوع علاقه داشته باشید.
بیوگرافی صفحه اینستاگرام
همه بلاگرها در قسمت بیوی صفحهشان توضیحاتی درباره خودشان نوشتهاند.
فراموش نکنید که بیوی صفحه اینستاگرام اولین چیزی است که دنبالکنندگان شما میبینند، بنابراین برای نوشتن این قسمت دقت کافی به خرج دهید چون این قسمت تا حدی معرفی کننده موضوع بلاگری شماست. بنابراین برای نوشتن این قسمت دقت کافی به خرج دهید. از استیکرها، موقعیت جغرافیایی و کلمههای کلیدی استفاده کنید. کلمههای کلیدی اهمیت زیادی دارند. بهتر است قبل از نوشتن بیوی اینستاگرام، پیج بلاگرهای مشابه را ببینید و بررسی کنید.
فعالیت مداوم
برای بلاگر شدن به فعالیت و حضور مداوم در اینستاگرام احتیاج دارید. این افراد با اینستاگرام مثل دوستشان برخورد میکنند. آنها هرروز اینستاگرامشان را بررسی میکنند، روزانه یا چند بار در هفته پست میگذارند. وفعالیت مستمر و هدفمندی در اینستاگرام دارند. باید به این نکته توجه داشته باشید که فعالیت داشتن به تنهایی در اینستاگرام کافی نیست و باید مفید و هدفمند باشد.
داشتن اکانت تجاری
همه بلاگرها و اینفلوئنسرها در اینستاگرام و دیگر شبکههای اجتماعی اکانت کاری یا تجاری دارند.
بلاگر صرف نظر از هر موضوعی که درباره آن فعالیت میکند، برای مشاهده میزان تاثیرگذاریاش به داده احتیاج دارد. اینستاگرام هم در اکانت تجاریاش این دادهها را به شما میدهد. میزان تعامل مخاطبان با صفحه شما، تعداد کامنت، تعداد لایک، تعداد دفعاتی که محتوای شما منتشر شده است و تعداد دفعاتی که پست شما ذخیره شده است در اکانت تجاری اینستاگرام قابل مشاهده است.
یک برنامه منظم برای تولید محتوا تنظیم کنید
برای اینکه صفحه اینستاگرام خود را توسعه دهید، باید فعال باشید و به طور منظم پست بگذارید. اینستاگرام صفحههای فعال را دوست دارید و به آنها پاداش میدهید. . اگر طبق یک برنامه منظم پست بگذارید، اینستاگرام محتوای شما را به افراد بیشتری نشان میدهد. اولین چیزی که باید درباره آن تصمیم بگیرید، موضوع پستهایتان است. پستهای شما باید برای مخاطبین ارزشمند باشد و یک استراتژی داشته باشد.
از اهمیت هشتگها غافل نشوید
هیچ وقت استفاده از هشتگ مناسب را نادیده نگیرید. مردم به کمک هشتگها شما را پیدا کرده و دنبال میکنند. بهترین ویژگی هشتگها این است که مردم میتوانند هشتگها را دنبال کنند. یعنی حتی اگر شما را دنبال نکنند، صفحه شما برای آنها نشان داده میشود. در اینستاگرام برای هر پست میتوانید از ۳۰ هشتگ استفاده کنید. در هر پست از هشتگهای مناسب و مرتبط استفاده کنید.
بلاگر شدن چه ابزاری نیاز دارد؟
فرقی هم نمیکند میخواهید بلاگر زیبایی و آرایش شوید، یا آشپزی، تکنولوژی، سرگرمی، فشن و یا حتی آموزش به هر حال ابزارهای اولیه برای تولید محتوای ویدیویی نیاز دارید. این ابزارها شامل موارد زیر هستند:
1- دوربین تصویر برداری (برای شروع نیازی نیست) 2- گوشی موبایل با کیفیت بالای فیلم برداری 3- میکروفن با کیفیت 4- پایه نگه دارنده 5- مونوپاد 6- نور ثابت 7-رینگ لایت (برای شروع نیازی نیست) 8- پرده سبز و…
در آخر در نظر گرفتن این موارد می توان گفت که شما مسیر موفقیت در حوزه بلاگینگ را پیدا کرده اید. و حال از اینجا به بعد ماجرا با شماست که با فعالیت مستمر ، تولید محتواهای جذاب و البته تلاش و پشتکار به یک بلاگر موفق با درآمد بالا تبدیل شوید.
اگر نیاز به مشاوره و راهنمایی بیشتر در این زمینه دارید پیج اینستاگرامی مارو فالو کنید و یا با مشاوران تیم تخصصی دیده شو تماس حاصل فرمایید.(شماره تماس و آدرس اینستاگرامی ما در آخر صفحه درج شده)